Welkom bij Ursie.

Je bent hier aan het juist adres voor makkelijke en gezonde recepten zonder pakjes en zakjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat koken makkelijk is door de eenvoudige ingrediënten, maar ook heel leuk is om te doen.  Op de website vind je hoofgerechten zoals ovenschotels, pasta, wrap enz., ontbijt, lunch en snacks. Elk recept is onderverdeeld in aparte kopjes waardoor ze makkelijk vindbaar zijn.

Boeken

Samen met de luie fotograaf zijn wij het afgelopen jaar auteurs geworden van 2 kookboeken, dubbel-genieten en dubbel-genieten budget. Beide boeken bevatten gezonde en makkelijke recepten, maar wat hem extra uniek maakt zijn de natuurfoto`s. De boeken zijn eenvoudig te lezen en de recepten simpel om te maken doordat alle ingrediënten in de supermarkt verkrijgbaar zijn, dus geen kast vol met kruiden die je nooit meer gebruikt. Sterker nog, in beide boeken staat een kruidenlijstje waar je alle recepten mee kan maken. Het eerste boek dubbel-genieten was met 4 maanden al uitverkocht waardoor we heel snel een 2e druk hebben laten maken en we nu dus 2 kookboeken kunnen aanbieden.

Bezoekers

De bezoekers van Ursie zijn vrouwen en mannen in de leeftijd van 25 tot 75 jaar. De bezoekers van Ursie willen gezond, maar vooral ook makkelijk koken. Ook zijn er veel succesverhalen van bezoekers die van 5 tot 55 kilo zijn afgevallen met de recepten van Ursie. Daardoor is de website toegankelijk voor iedereen.

Over Ursie

Ik ben 49 jaar, 34 jaar samen met mijn grote liefde Jeroen en samen hebben wij een geweldige dochter Jennifer van 15 jaar. Wij wonen sinds 24 jaar in Obdam en willen daar ook niet meer weg. Mijn echte naam is Ursula, maar al snel kwam de kreet we eten vanavond “Ursie” op mijn facebook en zo ontstond heel eenvoudig mijn website naam. Inmiddels zijn er op mijn Facebook ruim 12.000 volgers, op mijn Instagram ruim 3600. De interactie op beide vind ik erg leuk. Pinterest begin ik ook ook steeds leuker te vinden. Dan de vraag waarom ik dit soort recepten ben gaan koken? Ik heb zelf een spastische darm in best wel heftige vorm waar ik jaren mee kampte. Dat en gezond koken omdat je een gezin hebt maakte dat ik 4 jaar geleden gezonde recepten ging bedenken. Daar bleef het niet bij, want net als bijna iedereen in deze maatschappij werkt hard en/of heeft weinig tijd om in de keuken te staan en zo ontstonden dus de makkelijke, snelle en gezonde maaltijden. Juist voor iedereen die gezond wil koken, wil afvallen, een gezonde leefstijl wil onderhouden en die geen zin heeft om langer dan een half uur in de keuken te staan zijn al deze recepten met heel veel liefde door mij bedacht. Wat dus geresulteerd heeft in een website met ruim 400 gezonde recepten en onze “trots”, de kookboeken, te vinden in de webshop onder het kopje "kookboek".

Veel kook en bak plezier allemaal!